Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Volvo sleutel behuizing met 5 knoppen passend voor S60, V60, XC60, S80, XC70, XC90

Volvo 5-knops behuizing

€ 34,00

Volvo behuizing 5-knops. Geschikt voor de Volvo S60, V60, XC60, S80, XC70, XC90.

Aantal
Laatste items in voorraad

Nieuwe behuizing voor de afstandsbediening voor de Volvo S60, V60, XC60, S80, XC70, XC90. Deze 5-knops behuizing is van uitstekende kwaliteit die makkelijk zelf te vervangen is. U heeft geen speciaal gereedschap of technische kennis nodig om de behuizing te vervangen, het overzetten van de elektronica en batterij is voldoende. Opnieuw programmeren van de elektronica is niet nodig. Controleer vooraf goed of deze behuizing geschikt is voor uw Volvo middels de afbeeldingen.

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, behuizing zonder elektronica/printplaat en batterij. Al deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten. Een nieuwe (nog te slijpen) sleutelbaard wordt wel meegeleverd.

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Verwijder de afstandsbediening van uw sleutelbos en maak de behuizing via de onderkant open met kleine platte schroevendraaier. Maak ook de nieuwe behuizing via de onderkant open. In het instructieboekje van uw Volvo staat precies beschreven hoe u de behuizing open krijgt.

Zet de elektronica/printplaat en batterij (CR2430) over naar de nieuwe behuizing en sluit deze. Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer. 

Vragen over dit artikel? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

VOL-KS14

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

€ 4,00