Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Peugeot klapsleutel 1007

Klapsleutel 4-knops Peugeot

€ 15,00

Peugeot klapsleutel 4-knops (met zijdeur-knoppen) voor de 1007. Stevige kwaliteit en uitstekende pasvorm voor printplaat en batterij.

Plaats van batterij
Type sleutelbaard
Aantal
Op voorraad

Nieuwe Peugeot klapsleutel geschikt voor de 1007. 

Mooi afgewerkte klapsleutel van originele kwaliteit met perfecte pasvorm voor sleutelbaard en printplaat. De pasvorm is door ons gecontroleerd en goedgekeurd.

De bijgeleverde (gemonteerde) sleutelbaard kan geslepen worden bij een ijzerwarenzaak of worden vervangen door de sleutelbaard uit uw huidige, oude, sleutel. Overzetten van de sleutelbaard kan gemakkelijk met het setje gereedschap die u hier kunt vinden. Overzetten van het complete klapmechanisme is niet mogelijk, houdt hier svp rekening mee voordat u e.e.a. gaat overzetten. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Deze nieuwe behuizing is zeer geschikt als vervanger van een versleten behuizing waarbij de knoppen kapot zijn of het klapmechanisme niet meer werkt. Maak een keuze uit de opties zodat u de goede behuizing besteld. Belangrijk is dat u aangeeft waar de batterij zich bevindt en welk type sleutelbaard de sleutel heeft.

Komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PSK10PM

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

€ 4,00
€ 9,95