Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Sleutel met transponder Peugeot 107

Transpondersleutel 107

€ 15,00

Peugeot 107 sleutel inclusief transponder. Zeer geschikt als extra (reserve)sleutel bij uw auto. Met Peugeot-logo op behuizing en te programmeren door iedere (universele) garage.

Aantal
Op voorraad

Deze blanco sleutel voor de Peugeot 107, ook wel transpondersleutel genoemd, is ideaal om als (reserve-)sleutel te gebruiken. Na ontvangst dient u de sleutelbaard te laten slijpen en kan de transponder worden geprogrammeerd. De transponder dient voor de startonderbreker en zit reeds in de behuizing. Programmeren van de transponder kunt u niet zelf maar moet worden uitgevoerd door de dealer, universele garage of ander persoon met de juiste apparatuur.

Wij raden aan om altijd een reservesleutel thuis te hebben zodat u in altijd in uw auto kan als u uw autosleutel verliest. Deze reservesleutel is zeer geschikt om als reserve in huis te hebben en daarnaast aantrekkelijk geprijsd.

Let wel op, de sleutelbaard is niet overzetbaar vanaf een oude (reserve)sleutel zonder grote kans op onherstelbare schade aan de behuizing.

PST02

Specifieke referenties