Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Peugeot 206 sleutel met printplaat (handzender/afstandsbediening)

Sleutel met printplaat Peugeot 206

€ 34,00

Sleutel met printplaat (afstandsbediening) voor de Peugeot 206. Complete handzender met printplaat, batterij en transponder. Sleutel door iedere universele garage te programmeren.

Aantal
Op voorraad

Deze complete sleutel met printplaat (afstandsbediening) voor de Peugeot 206 wordt geleverd inclusief batterij, transponder en nieuwe sleutelbaard. Let wel op: alleen geschikt voor de Peugeot 206 zonder mistlampen! Heeft uw Peugeot 206 af-fabriek mistlampen? Dan zal deze sleutel niet gaan werken.

Na ontvangst kunt u de bijgeleverde sleutelbaard laten slijpen, of zet de sleutelbaard over van uw huidige sleutel. Hierna kan de sleutel geprogrammeerd worden (afstandsbediening en startblokkering). Let wel op: dit kunt u niet zelf maar moet gebeuren door iemand met speciale apparatuur. Voor het programmeren van de sleutel is een (transponder)code noodzakelijk. Deze kunt u enkel via de dealer opvragen indien u niet (meer) in het bezit bent van deze code of het codekaartje (blauw kaartje) waarop deze code vermeldt staat.

Zet niet de transponder over vanuit uw huidige/oude sleutel, ook dan zal de sleutel niet gaan werken. Transponder en printplaat altijd bij elkaar houden.

Als u op zoek bent naar een voordelig alternatief voor het vervangen van een kapotte sleutel met afstandsbediening dan is dit de sleutel die u zoekt. 

Heeft u vragen over dit artikel? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

RK03

Specifieke referenties