Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Peugeot of Citroen klapsleutel

Klapsleutel 2-knops Citroen/Peugeot

€ 15,00

Klapsleutel behuizing (2-knops) geschikt voor de Peugeot 207, 307, 308, 407, 3008, 5008 en RCZ. Daarnaast ook geschikt voor de Citroen C2, C3, C4, C8 en Berlingo.

Plaats van batterij
Type sleutelbaard
Merklogo
+ Pennenset
  • Ja
  • Nee
+ CR1620 batterij
  • Ja
  • Nee
Aantal
Op voorraad

Nieuwe Citroen en Peugeot klapsleutel geschikt voor verschillende modellen waaronder de 207, 307, 407, 308, 3008, 5008 en C2, C3, C4, C8 en Berlingo. 

Mooi afgewerkte klapsleutel van originele kwaliteit met perfecte pasvorm voor sleutelbaard en printplaat. De pasvorm is door ons gecontroleerd en goedgekeurd.

De bijgeleverde (gemonteerde) sleutelbaard kan geslepen worden bij een ijzerwarenzaak of worden vervangen door de sleutelbaard uit uw huidige, oude, sleutel. Overzetten van de sleutelbaard kan gemakkelijk met het setje gereedschap die u hier kunt vinden. Overzetten van het complete klapmechanisme is niet mogelijk, houdt hier svp rekening mee voordat u e.e.a. gaat overzetten. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Deze nieuwe behuizing is zeer geschikt als vervanger van een versleten behuizing waarbij de knoppen kapot zijn of het klapmechanisme niet meer werkt. Maak een keuze uit de opties zodat u de goede behuizing besteld. Belangrijk is dat u aangeeft waar de batterij zich bevindt en welk type sleutelbaard de sleutel heeft. Indien wenselijk besteld u direct het juiste gereedschap en een nieuwe batterij mee.

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, klapsleutel behuizing zonder elektronica/printplaat en batterij. Deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten. Bij de nieuwe behuizing wordt wel een blanco sleutelstift geleverd (type afhankelijk van de keuze die u maakt).

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Verwijder de sleutelstift uit uw huidige sleutelbehuizing door de spie uit de sleutelstift te tikken. U kunt hier eventueel een setje pennen voor aanschaffen die u hier vindt. Verwijder ook de sleutelstift uit de nieuwe behuizing en maak beide behuizingen via de onderkant open met een muntje of grote platte schroevendraaier. 

Indien u de nieuw bijgeleverde sleutelstift wilt laten slijpen dan is het overzetten van de sleutelstiften uiteraard niet nodig.

Na het openmaken van beide behuizingen kunt u de printplaat overzetten naar de nieuwe behuizing. Afhankelijk van het model printplaat zit de batterij óp de printplaat gemonteerd of in de achterkant van de behuizing. Op de printplaat zit de transponder (startonderbreker) gemonteerd: het koperen spoeltje.

Nadat u de elektronica heeft overgezet kan de nieuwe behuizing gesloten worden. De sleutelstift van uw oude sleutel zet u weer vast met de spie. De spie kunt u weer op zijn plaats "drukken" met bijvoorbeeld een waterpomptang. Let op: zoals hierboven al vermeld kan het klapmechanisme niet als geheel worden overgezet.

Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer, opnieuw programmeren van de printplaat is niet nodig.. Toch nog vragen? Stuur ons een email of maak gebruik van het contactformulier.

02A

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

€ 4,00
€ 9,95