Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Behuizing 406 en Partner

€ 9,00

Sleutel behuizing voor Peugeot 406 en Partner

Aantal
Op voorraad

Nieuwe behuizing voor uw Peugeot sleutel. Geschikt voor de Peugeot 406 en Partner.

Een zeer goede pasvorm voor batterij, transponder en printplaat. Hierdoor uitermate geschikt ter vervanging van een kapotte of versleten sleutelbehuizing. Ons advies is om een behuizing te vervangen voordat vocht en vuil problemen kunnen veroorzaken bij het bedienen van de sleutel. De sleutelstift bij deze behuizing zit gemonteerd in een zwart kunststof blokje, zie ook de productafbeeldingen, dit is de originele methode van montage. Het is niet mogelijk een sleutelstift te monteren die middels een schroefje bevestigd zit.

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, behuizing zonder elektronica/printplaat, batterij en sleutelstift. Al deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten.

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Verwijder de sleutelstift uit uw huidige sleutelbehuizing en maak de behuizing via de onderkant open met een muntje of grote platte schroevendraaier. Maak ook de nieuwe behuizing via de onderkant open.

Zet de transponder over naar de nieuwe behuizing. De transponder is een klein zwart blokje in de bovenhoek van uw huidige sleutel. Deze dient voor de startonderbreker en dus belangrijk dat deze niet vergeten wordt. 

Plaats daarna de printplaat (met daarop de batterij) over naar de nieuwe behuizing. Sluit de nieuwe behuizing en plaats de sleutelstift terug in de nieuwe behuizing.

Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer. 

PS25B

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in