Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Peugeot keyless-entry sleutel

Keyless-entry Peugeot 3-knops

€ 30,00

Keyless-entry sleutelbehuizing geschikt voor de Peugeot 308, 508, 3008 en 5008.

Aantal
Op voorraad

Nieuwe Peugeot keyless-entry sleutelbehuizing geschikt voor de 308, 508, 3008 en 5008. Uiteraard ook passend voor de modellen met als middelste knop een "lamp"-knop. De behuizing wordt geleverd inclusief batterijklemmetjes en een ongeslepen, uitneembare, sleutelbaard.

Zeer mooi afgewerkte behuizing van originele kwaliteit met perfecte pasvorm voor printplaat. De pasvorm is door ons gecontroleerd en goedgekeurd. Deze nieuwe behuizing is zeer geschikt als vervanger van een behuizing waarbij de knoppen kapot/versleten zijn of uw huidige sleutel schade heeft opgelopen.

De bijgeleverde sleutelbaard kan geslepen worden bij een ijzerwarenzaak of u kunt de sleutelbaard gebruiken uit uw huidige, oude, sleutel. Overzetten van de elektronica is simpel en vereist geen technische kennis of speciaal gereedschap. 

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, sleutelbehuizing zonder elektronica/printplaat en batterij. Deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten. Bij de nieuwe behuizing wordt wel een blanco, uitneembare, sleutelbaard geleverd.

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Maak uw huidige, oude, sleutel open en verwijder de batterij en electronica/printplaat. Begin bij voorkeur bij het verwijderen van de batterij door het klepje aan de achterkant los te halen. Dit kan simpel met een kleine platkop-schroevendraaier. Maak de nieuwe behuizing open plaats de electronica/printplaat, batterij en batterijklemmetjes precies zoals in uw oude sleutel.

Nadat u de elektronica en batterij heeft overgezet kan de nieuwe behuizing gesloten worden. U hoeft niets te laten programmeren na het vervangen van de behuizing. Indien gewenst kunt u een nieuwe CR2032 batterij plaatsen.

Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer. 

Komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PSK48

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

€ 4,00