Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Klapsleutel voor o.a. Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Opel en Fiat Ducato en Fiat 500.

Klapsleutel 3-knops

€ 18,00

Klapsleutel voor verschillende modellen Citroen, Fiat, Iveco, Opel, Peugeot.

Aantal
Laatste items in voorraad

Mooi afgewerkte sleutel van originele kwalitet inclusief batterijhouder en rechte sleutelbaard.

De bijgeleverde (gemonteerde) sleutelbaard kan geslepen worden bij een ijzerwarenzaak of worden vervangen door de sleutelbaard uit uw huidige, oude, sleutel. Overzetten van de sleutelbaard kan gemakkelijk met het pennensetje die u hier kunt vinden of maak gebruik van het klapsleutel gereedschap. Overzetten van het complete klapmechanisme is niet mogelijk, houdt hier svp rekening mee voordat u e.e.a. gaat overzetten. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Nieuwe klapsleutel geschikt voor de volgende merken en modellen:

Citroen Jumper

Fiat 500 - 500L - Bravo - Doblo - Ducato - Fiorino - Panda - (Grande) Punto - Qubo

Iveco Daily

Lancia Delta, Ypsilon

Opel Combo

Peugeot Boxer

Deze nieuwe behuizing is zeer geschikt als vervanger van een versleten behuizing waarbij de knoppen kapot zijn of het klapmechanisme niet meer werkt. Het oog om uw huissleutel e.d. aan te kunnen hangen is van metaal dat vanzelfsprekend meer kan hebben dan het originele kunststof oog welke veelal vlot afbreekt.

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, klapsleutel behuizing zonder elektronica/printplaat en batterij. Deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten. Bij de nieuwe behuizing wordt wel een blanco sleutelstift geleverd.

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Om de elektronica in de nieuwe behuizing te plaatsen verwijderd u beide kapjes van de sleutel, deze zitten losjes vastgeklikt. Achter het kapje van de achterkant zit een schroefje die u verwijdert. Beide delen zitten aan elkaar geklikt middels haakjes aan de zijkant van de behuizing, vier haakjes in totaal. Met een klein schroevendraaiertje haalt u deze beide delen makkelijk van elkaar.

Verwijder de sleutelstift uit uw huidige sleutelbehuizing door de spie uit de sleutelstift te tikken. U kunt hier eventueel een setje pennen voor aanschaffen die u hier vindt. Verwijder ook de sleutelstift uit de nieuwe behuizing. Indien u de nieuw bijgeleverde sleutelstift wilt laten slijpen dan is het overzetten van de sleutelstiften uiteraard niet nodig.

Nadat u de elektronica heeft overgezet kan de nieuwe behuizing gesloten worden. De sleutelstift van uw oude sleutel zet u weer vast met de spie. De spie kunt u weer op zijn plaats "drukken" met bijvoorbeeld een waterpomptang.

Let op: zoals hierboven al vermeld kan het klapmechanisme niet als geheel worden overgezet.

Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer. Programmeren van de printplaat nadat u deze heeft overgezet in de nieuwe behuizing is niet nodig.

Komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

FKS11

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

€ 9,95
€ 4,00
€ 7,00
€ 7,00
€ 7,00