Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Peugeot klapsleutel printplaat

Klapsleutel printplaat

€ 29,00

Losse printplaat met afstandsbediening voor Citroen en Peugeot klapsleutel.

Plaats van batterij
Bouwjaar
Aantal drukknoppen
Aantal
Op voorraad

Deze losse printplaat met afstandsbediening is te gebruiken voor diverse modellen Citroen en Peugeot. De printplaat bevat reeds een nieuwe transponder, deze kan niet vanaf een oude printplaat worden overgezet.

Enkele geschikte modellen voor Citroen zijn de C2, C3, C4 en C5. Voor Peugeot zijn dit onder andere de 207, 307, 308, 407, 3008, 5008, Expert en meer. Mogelijk zijn andere modellen met een zelfde soort klapsleutel passend, vergelijk daarvoor goed de vorm van de printplaat. Passend in de originele behuizing en in de aftermarket behuizingen. Onder andere perfect passend in onze 2-knops klapsleutel en 3-knops klapsleutel.

Het vervangen van deze printplaat is erg makkelijk en vereist geen speciaal gereedschap. Het programmeren van de transponder en afstandsbediening dient echter te worden uitgevoerd door de dealer, universele garage of ander persoon met de juiste apparatuur. Let wel op, het programmeren/synchroniseren van een nieuwe printplaat op uw auto kan niet zelf worden uitgevoerd.

Maak een keuze uit het bouwjaar en overige opties om tot de juiste printplaat te komen. Het zal waarschijnlijk noodzakelijk zijn om uw huidige sleutel even open te maken.

Komt u er niet uit? Laat het ons gerust weten.

PRH16A

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in