Autosleutel bestellen bij 123Autosleutel.nl

.

.

Behuizing Berlingo en Xantia/Xsara

€ 9,00

Sleutel behuizing voor Citroen Berlingo, Xantia, Xsara Picasso

Aantal
Niet op voorraad

Nieuwe behuizing voor uw Citroen sleutel. Geschikt voor de Citroen Berlingo, Xsara Picasso en Xantia.

Een zeer goede pasvorm voor batterij, transponder en printplaat. Hierdoor uitermate geschikt ter vervanging van een kapotte of versleten sleutelbehuizing. Ons advies is om een behuizing te vervangen voordat vocht en vuil problemen kunnen veroorzaken bij het bedienen van de sleutel. 

Let op dat u de transponder overzet naar deze nieuwe behuizing, anders zal uw auto niet starten. De transponder dient voor de startonderbreker en is onmisbaar. Verwijder de transponder voorzichtig uit de behuizing met een kleine platte schroevendraaier.

Wat wordt geleverd?
Een nieuwe, lege, behuizing zonder elektronica/printplaat, batterij en sleutelstift. Al deze delen zijn vanuit uw huidige sleutel over te zetten.

Behuizing thuis ontvangen, en nu?
Verwijder de sleutelstift uit uw huidige sleutelbehuizing en maak de behuizing via de onderkant open met een muntje of grote platte schroevendraaier. Maak ook de nieuwe behuizing via de onderkant open.

Zet de transponder over naar de nieuwe behuizing. De transponder is een klein zwart blokje in de bovenhoek van uw huidige sleutel. Deze dient voor de startonderbreker en dus belangrijk dat deze niet vergeten wordt. 

Plaats daarna de printplaat (met daarop de batterij) over naar de nieuwe behuizing. Sluit de nieuwe behuizing en plaats de sleutelstift terug in de nieuwe behuizing.

Klaar! U heeft uw behuizing vervangen zonder tussenkomst van de dealer. 

CS25B

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

related products